Nočni pohod v Tamar z baklami

Neopisljivo doživetje: Nočni pohod v Tamar, Kranjska gora

Ste že kdaj razmišljali o tem, kako bi bilo preživeti noč v gorah? Če še niste, vam toplo priporočamo nočni pohod v Tamar. Zakaj ravno nočni pohod? Ker vam bo ta neverjetna izkušnja ponudila edinstven pogled na okoliško gorovje in vas bo navdušila z njenimi lepotami v siju svetlobe zvezd in meseca.

Nočni pohod v Tamarj ponuja mir in tišino, ki je ne najdete podnevi, ko se na ta izlet odpravijo množice ljudi. Tokrat boste lahko uživali v naravi in prisluhnili škripanju snega izpod vaših korakov ter ostale nočne zvoke, ki so popolnoma drugačni od tistih, ki jih slišite v dnevnem času.

Ne verjamete, da lahko vidite živali ponoči? Živali so ravno ponoči najbolj aktivne na lovu za hrano, zato pričakujte zvok sove ali hitri poskok srne.

Nočni pohod v Tamar je tudi odlična priložnost za rekreacijo in avanturo. Otroci se bodo zmatrali pred spanjem in se naužili svežega zraka v osrčju triglavskega nacionalnega parka. Pot bo vključevala lažje vzpone in spuste, brez ustavljanja jo boste premagali v dobri uri na vrhu pa vas bo pričakala koča polna domačih dobrot.

Če imata doma kakšne sanke jih le vzemite s seboj, saj bo pot nazaj še malce adrenalinsko zabavna.

Je zagotovo ena izmed naših najljubših nočnih aktivnosti z otroci. Z mirom, tišino in edinstvenim doživetjem, bo to zagotovo nepozabna izkušnja, tudi za vas. Ne prepustite stvari naključju, pošljite nam sporočilo in z veseljem vam bomo pomagali izpolniti vašo nepozabno nočno avanturo v Tamarju, Kranjska gora!