Apartmaji

Apartmaji Julian: ko se srečata modernost in tradicija

V apartmajih Julijan boste svoje počitniško gnezdece našli tako pari kot tudi družine. Ker je pod eno streho na voljo več različno velikih apartmajev, lahko večje skupine pri nas preživijo dopust v eni stavbi, obenem pa še vedno uživajo v zasebnosti lastnih bivalnih prostorov. 

Vsi apartmaji so opremljeni s kopalnico s prho, udobnim dnevnim prostorom in kuhinjo z vso potrebno opremo. Če imate glede bivanja pri nas posebne želje, nam te lahko predhodno sporočite in potrudili se bomo, da vam jih v čim večji meri uresničimo. 

Vaši športni rekviziti (smuči, smučarski čevlji, deske, sani, kolesa …) bodo med bivanjem pri nas varno spravljeni v shrambi v pritličju stavbe, za kolesa in motorje pa je pred stavbo namenjenim dovolj parkirnih mest.

Julian Discover

Moderno opremljeni apartma v velikosti 50 m2 za 4 osebe (1 spalnica z udobno zakonsko posteljo (180×200); 2 ležišči v dnevni sobi na raztegljivem kavču (2x80x180), kopalnico s prho, poseben prostor – wc, moderno opremljen dnevni prostor s kuhinjo z vso opremo in talnim gretjem. Za dodatno udobje je poskrbljeno z brisačami in posteljnino. Apartma ima brezplačen in zmogljiv WiFi, kabelsko TV s preko 500 TV in radijskimi programi.

PREVERI APARTMA

Popolnoma na novo opremljeni apartma Explore je odlična izbira za večje družine, saj je opremljen z dvema ločenima spalnicama, kopalnico in dodatnim straniščem. Z lahkoto sprejme 6 oseb, saj se v dnevnem prostoru nahaja še velik raztegljiv kavč, ki se s pomočjo spalne podloge pretvori v udobno ležišče za 2 osebi.

PREVERI APARTMA

Julian Adventure coverIdealen apartma za dve osebi in za družino. Dnevni prostor omogoča primeren počitek tudi tretji osebi. Za najmlajše je na voljo opremljena zložljiva posteljica. Vsa ležišča s posteljnino – dovolj brisač in vzglavnikov. Televizor s 150 TV in radijskimi programi. Hiter, brezplačen WiFi.

PREVERI APARTMA

KAJ PRAVIJO STRANKE O NAŠIH APARTMAJIH

Mnenja strank