Apartma Explore

Apartma Explore

Popolnoma na novo opremljeni apartma Explore je odlična izbira za večje družine, saj je opremljen z dvema ločenima spalnicama, kopalnico in dodatnim straniščem. Z lahkoto sprejme 6 oseb, saj se v dnevnem prostoru nahaja še velik raztegljiv kavč, ki se s pomočjo spalne podloge pretvori v udobno ležišče za 2 osebi. 

Bogato opremljena kuhinja 

V bogato opremljeni kuhinji boste našli vse potrebno, da boste iz prvovrstnih lokalnih sestavin pričarali slastne obroke. Ljubitelje toplih sendvičev na pultu čaka toaster, kofetkarje bo razveselil nov kavni aparat, v obvezni opremi pa je tudi grelec vode. S seboj vam tako ni treba vzeti skoraj ničesar, saj smo za vse že poskrbeli. 

Ostanite povezani z naravo

Pri opremljanju smo sledili želji, da bi bili naši gostje čim bolj povezani s čudovito okoliško naravo. Zato so vsi spalni prostori opremljeni s sistemom za rekuperacijo zraka, ki med bivanjem v apartma nevidno dovaja svež podalpski zrak – tako pozimi kot poleti!

V sobah je nameščen tudi naravni mah, 100-% naravni jelenov lišaj, ki uravnava vlago v prostoru, dokazano stimulira možgane, hkrati pa ne privablja žuželk in ne povzroča alergij. 

Za zabavne večere

Da bodo po celodnevnih avanturah zabavni tudi večeri, bosta med drugim poskrbela pametni televizor s Telemachovo razširjeno shemo in zvočni sistem Bose. Za popolno doživetje v neokrnjenem gorskem raju tako potrebujete le še svojo dobro voljo. 

Ste že na poti? Z veseljem vas pričakujemo! 

Shramba za smuči in kolesa

V nizkem pritličju hiše se nahaja velik skupen prostor kamor lahko shranite svoje smuči, kolesa in ostalo športno opemo.
Dostop do prostorov je skozi skupno stopnišče, hkrati pa prejmete ključe in lahko dostopate direktno z zunanje strani hiše.

maj 2024

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Apartma julian explore

Cenik

od 110,00 €

Glede na sezono ter

60,00 €

Enkratno plačilo čiščenja

KAJ PRAVIJO STRANKE O NAŠIH APARTMAJIH

Mnenja strank

SPLOŠNI POGOJI

Hišni red - Apartmaji Julian Explore

Prijava

Prijava je možna od 15:00 dalje

Odjava

Odjavo je potrebno urediti do 10:30

Odpoved / predplačila

Za potrditev rezervacije je potrebno plačilo 10% avansa. Možnost brezplačne odpovedi je najkasneje 5 dni pred vašim prihodom.

Število oseb

Apartma lahko sprejme do 6 odraslih oseb, v kolikor prihajate z majhnimi otroci je možnost +2 če se odločite, da bodo spali v spalnici poleg vas.

Kajenje

Kajenje v apartmajih je prepovedani. Za kadilce imamo zunaj pripravljeno teraso s pepelnikom.

Zabave

Zabave/dogodki niso dovoljeni.

Hišni ljubljenčki

Hišne živali niso dovoljene.


Pogosta vprašanja nastanitve

V apartmaju lahko biva 6 odraslih oseb. V kolikor prihajate z majhnimi otroci pa je možnost, da otroci spijo skupaj z odraslim v veliki postelji.
V apartmaju julian explore se namreč nahajata dve ločeni spalnici v katerih je velikost ene postelje 160x200cm in  druge postelje 180×200.
Tretje ležišče se nahaja v dnevnem prostoru kjer se kavč spremeni v posteljo velikosti 140×220 in ima ločen nadvložek za udobno spanje.

Gostom, ki bivajo v nastanitvi Apartments Julian Explore, je na voljo več možnosti parkiranja (odvisno od razpoložljivosti):
– v celotni občini Kranjska Gora je nov režim parkiranja, zato gostom predlagamo enkratno plačilo glede na število nočitev. Preko aplikacije easypark.si bo cena parkinga za 3 dni 15 EUR; za 5 dni 20 EUR; za 10 dni 25 EUR. Podrobna navodila o delovanju aplikacije najdete TUKAJ. S tem si zagotovijo brezskrbno parkiranje na večini površin v občini Kranjska Gora in Rateče
– okoli hiše se sicer nahaja nekaj prostora, kjer je možno brezplačno parkirati avto vendar pa je potrebno pustiti prost dostop do garaže
– prepovedano je parkirati tik ob hiši kjer se nahajajo elektro števci saj gre za privatno parkirišče od sosednje hiše

Nima. Na voljo je manjša terasa ob vhodu v hišo, kjer sta postavljeni lesena miza in  klop.

Nastanitev je 30m oddaljena od glavnega trga v Ratečah.

Nastanitev Apartmaji Julian Explore ponuja naslednje aktivnosti oz. storitve v neposrednji bližini (morda je zanje treba doplačati):

  • Pohodništvo
  • Alpsko smučanje
  • Tek na smučeh
  • Gorsko kolesarstvo
  • Cestno kolesarstvo
  • Rolanje
  • Igralnica
  • Teniško igrišče (v dosegu 3 km)
  • Golf igrišče (v dosegu 3 km)

Cene v nastanitvi Apartmaji Julian Explore so odvisne od vašega bivanja (npr. izbranih datumov, števila gostov, dolžine bivanja itd.). Cene boste videli, če vnesete datume. V kolikor imate posebne želje nas prosim pokličite.

Da, nastanitev Apartmaji Julian Explore je priljubljena pri gostih, ki rezervirajo družinski oddih. Zaradi svoje velikosti ponuja udobje tako manjšim kot večjim družinam.

Nastanitev Apartmaji Julian Explore je od Kranjske Gore oddaljena 5 km.

Do Kranjske Gore so poleg ceste urejene tudi peš poti ter kolesarske poti.

V nastanitvi Apartmaji Julian Explore je prijava možna od 15:00 dalje, odjava pa je potrebna do 10:30.