Apartma Discover

Apartma Discover– počitnice v stiku z naravo in udobjem

Apartmajska hiša Julian se nahaja v mirni vasici Rateče, ki nudi idealno izhodišče za razne športne aktivnosti in uživanje v prelepi naravi. Vasica Rateče se nahaja na samem robu Slovenije, ki meji na Italijo in Avstrijo. Lokacija apartmaja je 15 minut hoje oddaljena od Nordijskega centra Planica in 5 minut vožnje z avtomobilom do Kranjske gore, kjer se lahko pozimi predajate užitkom na snegu, poleti pa kolesarjenju in hlajenju v gorskem jezeru Jasna.

Prelepa pokrajina ponuja nešteto možnosti pohodnikom, Rateče so znane po teku na smučeh, ki si ga lahko privoščite tudi poleti v Nordijskem centru Planica.

V razdalji ene ure vožnje imate možnost smučati na znanih smučiščih Gerlitzen, Nassfeld, Monte Lussari, Kanin, Bad Kleinkircheim.

Znamenita kolesarska steza Jureta Robiča pa vam nudi kolesarske užitke, ki so primerni tudi za družine z manjšimi otroci in poteka od Jesenic pa do mejnega prehoda Rateče v dolžini 28 km, nadaljuje pa se še na italijansko stran do Trbiža in naprej.

V Ratečah in Kranjski gori je nekaj  dobrih slovenskih gostiln.

Opis apartmaja

Funkcionalna razporeditev prostorov in sodobna oprema omogočata prijetno in udobno bivanje v apartmaju Julian Discover v katerem ne boste ničesar pogrešali.

Ponujamo vam moderno opremljeni apartma v velikosti 50 m2 za 4 osebe (1 spalnica z udobno zakonsko posteljo (180×200); 2 ležišči v dnevni sobi na raztegljivem kavču (2x80x180),  kopalnico s prho, poseben prostor – wc, moderno opremljen dnevni prostor s kuhinjo z vso opremo in talnim gretjem. Za dodatno udobje je poskrbljeno z brisačami in posteljnino. Apartma ima brezplačen in zmogljiv WiFi, kabelsko TV s preko 500 TV in radijskimi programi.  

Parkiranje

Ponujamo vam brezplačno parkiranje, približno 30 metrov od Apartmajske hiše Julian, na dvorišču pri hiši, imenovani »Pr KAPÁVANK«.

Športne aktivnosti

Za odlaganje vseh športnih rekvizitov (kolesa, smuči, ostala športna oprema) je namenjen prostor v prostorni shrambi v pritličju objekta.

 

Shramba za smuči in kolesa

V nizkem pritličju hiše se nahaja velik skupen prostor kamor lahko shranite svoje smuči, kolesa in ostalo športno opemo.
Dostop do prostorov je skozi skupno stopnišče, hkrati pa prejmete ključe in lahko dostopate direktno z zunanje strani hiše.

Apartma julian discover

Cenik

+ 386 51 604 920

Pokličite nas in preverite razpoložljivost

od 110,00 €

Glede na sezono ter

60,00 €

Enkratno plačilo čiščenja

julian.ratece@gmail.com

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, zato nam lahko pošljete tudi sporočilo.

KAJ PRAVIJO STRANKE O NAŠIH APARTMAJIH

Mnenja strank

SPLOŠNI POGOJI

Hišni red - Apartmaji Julian Discover

Prijava

Prijava je možna od 15:00 dalje

Odjava

Odjavo je potrebno urediti do 10:30

Odpoved / predplačila

Za potrditev rezervacije je potrebno plačilo 10% avansa. Možnost brezplačne odpovedi je najkasneje 5 dni pred vašim prihodom.

Število oseb

Apartma lahko sprejme do 6 odraslih oseb, v kolikor prihajate z majhnimi otroci je možnost +2 če se odločite, da bodo spali v spalnici poleg vas.

Kajenje

Kajenje v apartmajih je prepovedani. Za kadilce imamo zunaj pripravljeno teraso s pepelnikom.

Zabave

Zabave/dogodki niso dovoljeni.

Hišni ljubljenčki

Hišne živali niso dovoljene.


Pogosta vprašanja nastanitve