Apartma Adventure

Apartma Adventure

Najmanjši od apartmajev, meri 43m2, ima spalnico, kuhinjo dnevno sobo z jedilnim kotom in kopalnico.  Idealen za dve osebi in za družino. Dnevni prostor omogoča primeren počitek tudi tretji osebi. Za najmlajše je na voljo opremljena zložljiva posteljica. Vsa ležišča s posteljnino – dovolj brisač in vzglavnikov. Televizor s 150 TV in radijskimi programi. Hiter, brezplačen WiFi.

Čakajo vas kolesa

Za vse, ki svojega kolesa ne morete pripeljati s seboj, vas brezplačno čakajo kakšna-športna? kolesa. Škoda bi bilo zamuditi, da se ne zapeljete po čudoviti panoramski kolesarski poti vsaj do Kranjske Gore in jezera Jasna! Kolo lahko opremimo še s stolčkom za najmlajše. Če niste za kolo, vas čakajo pohodne palice in tudi badminton oprema.

Jutranja kava na balkonu

V vseh letnih časih si je težko predstavljati lepši začetek dneva od jutranje skodelice kave na balkonu,  po napornem izletu pa se prileže kozarček piva in počitek na ležalniku. Knjiga? Mala knjižnica je na hodniku. Kaj pa to: Čudovit pogled pred sončnim zatonom na alpske vršace okoli Planice?

 

Simpatična mala kuhinja

Ima skoraj vse in omogoča širok izbor priprave hrane. Naprave: Hladilnik z mini zamrzovalnikom, kavni aparat s priloženimi kapsulami, kofetera, grelec vode, mikser, palični mešalnik, opekač kruha, mikrovalovka, indukcijska kuhalna plošča. Ostalo: kuhinjske krpe in papirne brisače, nove čistilne krpice in gobice, čistila za posodo, vreče za smeti.

Shramba za smuči in kolesa

V nizkem pritličju hiše se nahaja velik skupen prostor kamor lahko shranite svoje smuči, kolesa in ostalo športno opemo.
Dostop do prostorov je skozi skupno stopnišče, hkrati pa prejmete ključe in lahko dostopate direktno z zunanje strani hiše.

Apartma julian explore

Cenik

od 95,00 €

Glede na sezono ter

50,00 €

Enkratno plačilo čiščenja

KAJ PRAVIJO STRANKE O NAŠIH APARTMAJIH

Mnenja strank

SPLOŠNI POGOJI

Hišni red - Apartmaji Julian Adventure

Prijava

Prijava je možna od 15:00 dalje

Odjava

Odjavo je potrebno urediti do 10:30

Odpoved / predplačila

Za potrditev rezervacije je potrebno plačilo 10% avansa. Možnost brezplačne odpovedi je najkasneje 5 dni pred vašim prihodom.

Število oseb

Apartma lahko sprejme do 6 odraslih oseb, v kolikor prihajate z majhnimi otroci je možnost +2 če se odločite, da bodo spali v spalnici poleg vas.

Kajenje

Kajenje v apartmajih je prepovedani. Za kadilce imamo zunaj pripravljeno teraso s pepelnikom.

Zabave

Zabave/dogodki niso dovoljeni.

Hišni ljubljenčki

Hišne živali niso dovoljene.


Pogosta vprašanja nastanitve